Servicii

Cabinetul stomatologic dr. Dunca Ionut si Dunca Florina pune la dispoziţia dumneavoastra tratamente, tehnici şi materiale de ultimă oră, toate eficiente şi controlate de cei mai buni specialişti în domeniu.

În efortul de a vă ajuta să obţineţi şi să păstraţi o dantură cât mai sănătoasă, medicii nu pierd niciodată din vedere aspectul estetic.

  • Consultatie primara - se stabileste un diagnostic si un plan de tratament personalizat.

  • Profilaxie dentara - periaj dentar profesional, fluorizare, aplicare bijuterii dentare.

  • Estetica dentara - dintii au reprezentat si vor reprezenta intotdeauna un element estetic in aprecierea frumusetii unei persoane.

  • Tratamentul cariilor - Cariile dentare reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale cavitatii bucale

  • Endodontie - Endodontia sau tratamentul de canal este o metoda de tratament a afectiunilor pulpare prin care un dinte poate fi salvat de la extractie

  • Protetica dentara - Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla “plomba”. Peretii restanti sunt prea subtiri pentru a putea suporta presiunea care se exercita asupra dintelui atunci cand mancam si se pot fractura. De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

  • Chirurgie - Cea mai frecventa interventie chirurgicala intalnita in stomatologie este extractia dentara. Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, atunci el trebuie extras, urmand a fi inlocuit printr-un implant dentar sau o punte dentara.

  • Implantologie - Implantul dentar reprezinta cea mai la noua metoda de a inlocui un dinte pierdut

La cabinetul dr. Dunca Ionut pacienţii sunt trataţi aşa cum işi doresc – cu respect, atenţie, inţelegere şi răbdare.

Dispunem de doua cabinete stomatologice dotate cu aparatura de ultima generatie, aer conditionat, etc: cabinetul dr. Dunca Ionut si cabinetul dr. Dunca Florina. De asemenea aveti la dispozitie o sala de asteptare cu televizor si un grup sanitar modern si curat.