Despre noiDr. Dunca Ionut

Cabinetul stomatologic dr. Dunca Ionut si dr. Dunca Florina, este un cabinet stomatologic privat din Baia Mare. In cadrul activitatii noastre intra toata gama de servicii stomatologice profesionale. Cabinetul medical este dotat cu aparatura medicala moderna pentru efectuarea unei game largi de tratamente. Cadrele medicale sunt la dispozitia dumneavoastra ori de cate ori aveti nevoie de serviciile noastre si va raspundem la orice intrebare.

Educatia medicala continua si pasiunea pentru noutatile tehnologice sunt sustinute de un management care stimuleaza si apreciaza performanta. Nu vrem sa va tratam cu orice pret sau oricum, vrem sa va oferim tot ce este mai bun pentru sanatatea dumneavoastra si cele mai bune planuri de tratament, la pretul corect fara excese nejustificate.

Va oferim solutii complete de stomatologie generală, implant şi cosmetica dentara, precum si proceduri de estetica faciala. Oferind consultaţii detaliate si complete, utilizand cea mai recenta tehnologie stomatologica.

Scopul nostru este de a va oferi cele mai bune servicii stomatologice de cea mai inalta calitate si stabilirea unei relatii de intelegere reciprocă, respect şi încredere.

Speram ca vizitele dvs in cabinetul nostru stomatologic sunt cat mai placute, conveniente, satisfacatoare, si suntem pregatiti intodeuna sa avem grija de sanatatea dvs dentara, prin serviciile oferite de cei mai buni dentisti, cea mai noua tehnologie stomatologica la cel mai bun raport, calitate / pret.