Servicii

Profesionalism
Si
Experienta

Clinica noastra va pune la dispozitie tratamente, tehnici şi materiale de ultimă oră, toate eficiente şi controlate de cei mai buni specialişti în domeniu.

În efortul de a vă ajuta să obţineţi şi să păstraţi o dantură cât mai sănătoasă, medicii nu pierd niciodată din vedere aspectul estetic.

Servicii

SERVICII

Consultatie Primara

Se stabileste un diagnostic si un plan de tratament personalizat.

In acesta prima vizita veti cunoaste medicul, si utilitatile moderne ale cabinetului, care va ofera posibilitataea unor tratamente dentare de cea mai buna calitate. Va vor fi prezentate cateva planuri de tratament insotite de explicatii, precum si costurile asociate interventiilor.

SERVICII

Profilaxie Dentara

Periaj dentar profesional, fluorizare, aplicare bijuterii dentare.

Profilaxia reprezinta prevenirea imbolnavirilor dentare, dar si prevenirea complicatiilor, in cazul afectiunilor deja existente. Detectarea precoce este cheia pentru evitarea tratamentelor complicate si costisitoare. Principalele afectiuni dentare,caria si boala parodontala sunt sarace in simptome in stadiile incipiente.Pacientul nu poate observa singur, in timp util, daca apare imbolnavirea dentara sau care este gravitatea afectiunii sale. De aceea sunt foarte importante vizitele regulate la medicul dentist, pentru a putea surprinde sit rata din timp diversele afectiuni dentare si pentru a preveni aparitia altora.

In clinica noastra oferim urmatoarele servicii de profilaxie dentare:
- indrumari privind igiena orala (tehnici de periaj, folosirea atei dentare, folosirea periutelor interdentare);
- detectarea placii bacteriene cu ajutorul revelatorilor de placa;
- fluorizare locala;
- sigilarea santurilor si a fosetelor;
- detartraj cu ultrasunete si periaj professional.

SERVICII

Estetica Dentara

Dintii au reprezentat si vor reprezenta intotdeauna un element estetic in aprecierea frumusetii unei persoane.

Dintii au reprezentat si vor reprezenta intotdeauna un element estetic in aprecierea frumusetii unei persoane. Indiferent daca aveti nevoie de o simpla albire sau de proceduri mai avansate ca fatetarile dentare, puntile ceramice sau protezarea totala, cabinetul nostru stomatologic va vine in ajutor prin orice tip de proceduri de estetica dentara pentru a va oferi un zambet care va face diferenta ...

Un aspect estetic imbunatatit al zambetului dvs. poate stimula încrederea în sine, va imbunatateste abilitatile sociale si va poate chiar modifica atitudinea pentru intreaga viata in mai bine. Cosmetica dentara moderna combina tehnologia avansata cu arta si poate aduce rezultate surprinzatoare.

SERVICII

Tratamentul Cariilor

Cariile dentare reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale cavitatii bucale.

Cariile dentare reprezinta una dintre cele mai frecvente afectiuni ale cavitatii bucale; apar foarte frecvent la tineri, in perioada adolescentei, dar pot afecta persoanele de orice varsta.Reprezinta cea mai frecventa cauza de pierdere a dintilor la adolescenti.

Placa bacteriana care se formeaza la nivelul cavitatii bucale si nu este indepartata printr-o igiena riguroasa, se depune pe dinti si duce la formarea cariilor. In prima etapa evolutiva, bacteriile din placa bacteriana ataca smaltul dentar, ducand la formarea de cavitati. Aceste cavitati sunt de obicei nedureroase, in prima faza evolutiva. Cu cat avanseaza in profunzimea dintelui, devin dureroase datorita apropierii de pulpa dintelui.Netratate la timp, pot duce la pierderea vitalitati dintelui.

Cand sunt descoperite in prima faza evolutiva, cariile dentare sunt usor de tratat. Cavitatile dentare sunt curatate, izolate, si apoi restaurate cu materiale compozite de ultima generatie, care refac aspectul initial al dintelui. TERAPIA RESTAURATIVA MODERNA consta in indepartarea tesutului cariat si reconstituirea succesiva a partii dentare lipsa cu materiale estetice de ultima generatie.

SERVICII

Endodontie

Endodontia sau tratamentul de canal este o metoda de tratament a afectiunilor pulpare prin care un dinte poate fi salvat de la extractie.

Endodontia sau tratamentul de canal este o metoda de tratament a afectiunilor pulpare prin care un dinte poate fi salvat de la extractie. Reprezinta una din cele mai importante etape de tratament, fiind etapa de care depinde integritatea si sanatatea ulterioara a dintelui.

Un tratament endodontic efectuat cu profesionalism va va asigura ca in timp, dintele dumneavostra nu va prezenta procese infectioase la nivelul radacinii si astfel, avand o radacina sanatoasa a dintelului veti putea mentine integritatea structurii dentare o perioada extrem de lunga de timp.

SERVICII

Protetica Dentara

Atunci cand caria dentara a distrus o mare parte din dinte, acesta nu mai poate fi refacut printr-o simpla "plomba".

Peretii restanti sunt prea subtiri pentru a putea suporta presiunea care se exercita asupra dintelui atunci cand mancam si se pot fractura. De aceea este necesara protectia peretilor sanatosi, prin acoperirea lor cu o coroana dentara.

Daca dintele nu mai poate fi salvat si este extras, spatial lipsa poate fi completat fie printr-o punte dentara, fie cu ajutorul unui implant dentar. Coroanele si puntile dentare sunt lucrari protetice fixe(cimentate). Daca pacientul pierde un numar mare de dinti, se confectioneaza o proteza dentara mobila care trebuie indepartata zilnic, pentru igienizare.

In cadrul cabinetului nostru stomatologic deoarece folosim materialele de cea mai buna calitate, avem o colaborare stransa cu tehnicienii dentari si acordam o atentie speciala dorintelor pacientului, obtinem lucrari protetice care exceleaza prin estetica si functionalitate.

SERVICII

Chirurgie

Cea mai frecventa interventie chirurgicala intalnita in stomatologie este extractia dentara.

Atunci cand un dinte este foarte distrus si nu mai poate fi refacut sau daca imbolnavirea sa provoaca complicatii, atunci el trebuie extras, urmand a fi inlocuit printr-un implant dentar sau o punte dentara.

In cadrul cabinetului nostru stomatologic se realizeaza urmatoarele interventii chirurgicale:
- implanturi dentare
- extractii dentare
- odontectomii
- rezectii apicale
- premolarizari
- interventii chirurgicale ajutatoare inserarii implanturilor
- interventii chirurgicale ajutatoare protezarii mobile

SERVICII

Implantologie

Implantul dentar reprezinta cea mai la noua metoda de a inlocui un dinte pierdut

Implantul dentar reprezinta una din marile descoperiri ale medicine dentare, aducand solutii revolutionare si speranta pacientilor edentati (cu dinti lipsa), in anumite cazuri schimband practic vietile oamenilor.Inserate pe locul fostelor radacini, implanturile dentare constituie practice baza noilor dinti, care vor avea rol functional si o estetica asemenea dintilor naturali.

Implantul dentar sau radacina artificiala reprezinta cea mai la noua metoda de a inlocui un dinte pierdut sau afectat irecuperabil. Aceasta procedura se face chirurgical, iar plasarea lor se face in os, sub gingie. Integrarea lor in organism dureaza pana la sase luni si pot restaura coroane, punti sau chiar proteze mobilizabile.

Pacientii protezati prin implanturi recastiga abilitatea de a manca aproape orice si zambesc cu incredere, stiind ca noii lor dinti arata impecabil.